Secretaris: Sanne Smeenk


Ik ben Sanne Smeenk (1980) en heb drie prachtige zonen: Jens (2008), Siebe (2009) en Mats (2012). Na mijn afstuderen en promotieonderzoek aan de Faculteit Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit Nijmegen ben ik als onderzoeker HRM bij IVA beleidsonderzoek en advies aan de slag gegaan. Sinds 2011 ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan en voer ik onderzoeken uit met name op het gebied van medewerkers- en klanttevredenheid.


Via Truus ben ik in contact gekomen met Stichting Be4all. Wat me opviel was de enorme gedrevenheid en passie om de scholing en leefomstandigheden van de kinderen in Uganda/Bukitongo naar een hoger niveau te brengen. Het is bovendien een kleine stichting die draait op vrijwilligers waardoor elke euro direct ten goede komt aan het bieden van onderwijs aan de kinderen.

 

Omdat ik me volledig aansluit bij de overtuiging dat betere scholing zowel het welzijn van een kind als dat van zijn of haar familie en naaste omgeving kan verbeteren, zet ik me graag in om dit mogelijk te maken!